Elävää musiikkia ja laadukkaita esiintymiskattauksia

Kauttamme saat tilattua erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin sopivan kokoonpanon tilaisuuden luonteen ja tarkoituksen huomioon ottaen. Halusit sitten tilaisuuteesi akustista taustamusiikkia tai tunnelman kattoon nostattavan bilebändin, osaamme tarjota tarpeisiisi sopivan kokoonpanon. Hyvän muusikkoverkostomme avulla pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja laidasta laitaan. Alla muutama esimerkki vakiokokoonpanoistamme.

Bändit ja kokoonpanot

Loose Ties

Tämä yhtye ei jätä ketään kylmäksi ja energinen show nostattaa varmasti tunnelman kattoon laajan biisirepertuaarin kanssa. Loose Ties soittaa covermusiikkia laidasta laitaan ja settilistalta löytyy biisejä ikivihreistä klassikoista aina kuumimpiin tämän hetken hitteihin. Ohjelmistomme sisältää sekä suomen- että englanninkielisiä kappaleita ja laajasta valikoimastamme pystymme rakentamaan juuri asiakkaan toiveiden mukaisen kokonaisuuden. Otamme myös vastaan biisitoiveita.
 

 

Trio Living Room

Trio Living Room on kompakti kokoonpano varsinkin pienempiin tilaisuuksiin. Tämä yhtye tarjoaa tarpeen mukaan sekä rauhallista akustista musiikkia tilaisuuksien taustalle että sitten hieman sähköistetympää ja energisempää menoa loppuillan biletykseen.

Muut kokoonpanot

Hyvän ja laajan muusikkoverkostomme avulla pystymme tarjoamaan vaihtoehtoja laidasta laitaan ja löytämään varmasti asiakkaan tarpeet täyttävän kokoonpanon tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.